Changes between Version 2 and Version 3 of Vision


Ignore:
Timestamp:
04/19/20 17:39:55 (2 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • Vision

  v2 v3  
  4848|| Информации за аптеки што работат 24 часа и нивна локација  || Потребно || Адресар и мапа на достапни аптеки  || / ||
  4949|| Информации за здравствените работници || Опционално || Каталог на стручни здравствени лица со податочни табели || / ||
  50 || Информации за здравствените работници || Не е потребно || Каталог на стручни здравствени лица со податочни табели || / ||
   50|| Здравствени совети || Не е потребно || Интервални нотификации || / ||
  5151
  5252