Changes between Version 11 and Version 12 of UseCaseScenarios


Ignore:
Timestamp:
05/11/20 16:09:47 (2 years ago)
Author:
Dimitar Slezenkovski
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • UseCaseScenarios

  v11 v12  
  21214. Корисникот ја наоѓа потребната информација и ја напушта страната по успешното пребарување \\
  2222
  23 5. Се враќа на чекор 2 ако има потреба од повторно пребарување  ||
   235. Се враќа на чекор 2 ако има потреба од повторно пребарување ||
  2424||= **Исклучоци:** =|| Не пронајден лек, недостапност на системот ||
  2525||= **Вклучува:** =|| / ||