Changes between Version 4 and Version 5 of Vision


Ignore:
Timestamp:
05/05/20 13:23:05 (2 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • Vision

  v4 v5  
  2121||= Фарматико =|| е платформа за здравствена грижа ||
  2222||= Која овозможува =|| збир на информации наменети за оние кои би се соочиле со здравствени проблеми ||
  23 ||= За разлика од =|| МојТермин, zdravstvo.gov.mk, koronavirus.gov.mk ||
   23||= За разлика од =|| Мој Термин, zdravstvo.gov.mk, koronavirus.gov.mk ||
  2424||= Фарматико е подобро решение бидејќи =|| ги спојува информациите на тој начин што ќе станат подостапни \\и попрегледни за обичните граѓани ||
  2525