wiki:WikiStart

За проектот


Наслов на проектот: SkillHub.

Започнат: Март 2024

Членови на тимот:

  • Ангела Вељановска 221134
  • Стефан Тасковски 221243

Ментор:

  • проф. д-р Вангел Ајановски

Опис на проектот

Веб апликација наменета за луѓето кои сакаат да работат freelance професии во Македонија. На SkillHub македонски компании или индивидуалци можат да објавуваат огласи за работа, а фриленсерите можат да аплицираат на работните огласи врз основа на нивните вештини.

Документација

Задачи Статус Датум
VisionОдобрено 17.04.2024
BusinessCaseОдобрено 17.04.2024
UseCaseListОдобрено 17.04.2024
UseCaseScenariosОдобрено 17.04.2024
ArchitectureInitial
TechnologyChoice
SourceVersionControlOrganization
UseCasePrototypeImplementation
PublicPresentation
ArchitectureRevised
SouceVersionControlOrganizationRevised
UseCaseRealizations
UseCaseImplementations
PreFinalPresentation
UseCaseImplementationsFinal
FinalPresentation
Last modified 3 months ago Last modified on 04/17/24 20:26:42

Attachments (1)

Download all attachments as: .zip

Note: See TracWiki for help on using the wiki.