Changes between Version 2 and Version 3 of SourceVersionControlOrganizationRevised


Ignore:
Timestamp:
01/24/21 01:31:16 (3 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • SourceVersionControlOrganizationRevised

  v2 v3  
  11=== Ревидирана организација на контролата врз верзиите на изворниот код ===
  22
  3 ----
  43
  54Организацијата на контрола на верзиите се одвива преку Git, commit-ите постојано одат преку master гранката. Поради тоа што проектот се работи координирано помеѓу двајцата со тоа што секој commit претставува некаква целина, не се потребни дополнителни гранки.