Changes between Version 2 and Version 3 of UseCaseList


Ignore:
Timestamp:
05/05/20 22:02:45 (3 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • UseCaseList

  v2 v3  
  99* Ја пронаоѓа соодветната потребна помош
  1010* Разлистува тековни информации за пандемии
  11 \\
  1211=== Аптеки ===
  1312* Ажурира состојба на лекови во продажба