Changes between Version 3 and Version 4 of UseCaseList


Ignore:
Timestamp:
05/05/20 22:03:08 (2 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • UseCaseList

  v3 v4  
  99* Ја пронаоѓа соодветната потребна помош
  1010* Разлистува тековни информации за пандемии
  11 === Аптеки ===
   11=== Аптека ===
  1212* Ажурира состојба на лекови во продажба
   13=== Здравствена установа ===
   14* /