Changes between Version 4 and Version 5 of UseCaseList


Ignore:
Timestamp:
05/07/20 15:44:14 (2 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • UseCaseList

  v4 v5  
  77* Отвара мапа на аптеки и здравствени установи
  88* Пребарува слободни термини
  9 * Ја пронаоѓа соодветната потребна помош
  109* Разлистува тековни информации за пандемии
  1110=== Аптека ===
  12 * Ажурира состојба на лекови во продажба
  13 === Здравствена установа ===
  14 * /
   11* Ажурира состојба на лекови во продажба, работно време и локација
   12=== Систем ===
   13* Ажурира податоци за слободни термини, институции, лекари и рецепти
   14* Ажурира состојби за рестрикциите, пандемиите и регистарот на лекови