Changes between Version 7 and Version 8 of UseCaseList


Ignore:
Timestamp:
02/05/21 19:53:12 (3 years ago)
Author:
Миле Јанкулоски
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • UseCaseList

  v7 v8  
  66* Пребарува податоци за лекови
  77* Отвара мапа на аптеки и здравствени установи
  8 * Пребарува слободни термини
  98* Разлистува тековни информации за пандемии
  109=== Аптека ===